Пасажирка довела водія “Мерседес” докорами (ВІДЕО)

Жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні, вивела з душевної рівноваги водія, спровокувавши серйозну аварію, повідомляє сайт avtopoligon.info. Інциденту, що стався в суботу, 20 лютого, неподалік від Світлогорська в Калінінградській області (РФ).

Реєстратор, встановлений в салоні авто, зафіксував спілкування чоловіка на ім’я Юрій та його пасажирки Ніни. Спочатку жінка просила свого супутника їхати повільніше. “Юра, Юра, тихіше! Будь ласка, Юра”, – закликала вона водія, неспішно ведучого “Мерседес” по дорозі.

У відповідь чоловік спробував урезонити свою супутницю, періодично зриваються на крик, пропозицією “помовчати трошки”. Фраза Юрія не знайшла розуміння у пасажирки, яка продовжила благати зменшити швидкість і вимовляє імпровізовані молитви упереміш з богохульством.

Очевидно, нерви чоловіки все ж не витримали такого випробування. “Дура ти”, – сказав водій і натиснув на газ. Через кілька десятків секунд розігнати легковик врізався в дерево.

Рятувальники, які прибули на місце ДТП, витягли чоловіка і жінку, які застрягли в спотвореному автомобілі. Про стан постраждалих поки не повідомляється.


Не пропустіть