Найвідомішого у світі шпигуна пересадять на електромобіль

Незабаром найвідоміший у світі шпигун Джеймс Бонд може пересісти на автомобіль з електромотором. Керівник автовиробника Aston Martin Енді Палмер вважає, що електрокари стають все більш популярними у світі. Про це він повідомив у інтерв’ю CNBC.

Палмер зазначив, що ера еко-автомобілів “неминуча, як смерть і податки”. Такий транспорт став би у пригоді Бонду і до того ж він є “важливим покупцем спортивних автомобілів”. Автомобілі компанії Aston Martin та Агент 007 давно дійсно співпрацюють, пише expres.ua

Шпигун часто їздив на машинах саме цієї марки. Вперше Aston Martin з’явився у фільмі “Голдфінгер” у 1964 році. В останній стрічці “007: Спектр” у Бонда був унікальний Aston Martin DB10. Його компанія створила спеціально для неї. Крім того, назву моделі не стали використовувати для наступника спорткара DB9. Наступний автомобіль вийшов одразу під індексом DB11. Енді Палмер сказав, що полюбляє автомобілі, які дають “феноменальне прискорення і крутний момент”. Він наголосив, що Aston Martin також доведеться рухатися в бік еко-технологій, але не повністю. Палмеру більше подобаються гібридні автомобілі. Адже в них, за його словами, звук двигуна V12 або V8 поєднується з потужністю електродвигуна.


Не пропустіть