Експерти назвали 3 аксесуари, які необхідні для нового автомобіля

При купівлі нового автомобіля власникам в автосалонах часто пропонують придбати різні пристрої для нього. Експерти назвали 3 аксесуара, які дійсно необхідні.

В першу чергу мова йде про захист картера двигуна. Даний елемент часто присутній в заводській комплектації, він недостатньо міцний, а тому краще встановити більш надійний. Існують пластикові, металеві вироби, а також листи, зроблені з композитних матеріалів. Останні вважаються кращими, але їх ціна досягає 100-150 доларів США, а тому більшість автомобілістів вибирають залізний варіант. При цьому слід враховувати, встановлювати його потрібно тільки в тому випадку, якщо машина часто їздить по грунтових дорогах. У міських умовах його краще не ставити, тому що він знизить кліренс і утруднить заміну масла. Другим аксесуаром є захист решітки радіатора. На багатьох транспортних засобах вона має занадто широкі проміжки. Це робиться в дизайнерських цілях, але в підсумку в отвори потрапляє не тільки листя і комахи, але також камені і інші великі предмети, через що погіршується охолодження. Тим не менш, деякі водії вважають, що додатковий екран перешкоджає для потрапляння повітря предметом.

На третьому місці розташувалася захист колісних арок. Пластикова накладка не стане зайвою, оскільки не допускає потрапляння вологи, сміття та каміння в кузов, захищаючи його від корозії. Крім того, істотно знижується шум при русі, додаючи комфорт.


Не пропустіть