Названі автомобілі, які можуть згнити за одну зиму (Фото)

Іржа – страшний сон будь-якого автомобіліста. Рано чи пізно вона з’являється на кузові кожної машини, проте дбайливий власник завжди намагається відстрочити неминуче. Правильна експлуатація і надійний захист металу дійсно можуть допомогти. Проте, існують автомобілі, що не славляться корозійною стійкістю і можуть вкритися «рижиками» через кілька місяців після того, як зійшли із заводського конвеєра.

Geely Emgrand X7

Для того, щоб знайти іржавий Geely Emgrand X7, як правило, далеко ходити не потрібно. Павутина з пошкодженого лакофарбового покриття, іржаві ручки, проблеми з порогами, навіть навколо номерного знака з’являється іржа. Справедливості заради варто додати, що зараз на ринок машини Geely виходять після рестайлінгу. Змінилася не тільки зовнішність автомобілів, але і якість збірки. Ситуація з антикорозійною обробкою також (судячи з усього) покращилася. Однак, як справи йдуть насправді – покаже лише час.

Lifan X60

Здавалося б, уже пройшов не один рік, як китайські виробники навчилися робити більш-менш надійний захист кузова від іржі. Однак, далеко не всі машини з Піднебесної в цьому питанні відповідають належному рівню якості, особливо, коли потрапляють у вітчизняні реалії. Найяскравішим прикладом тому автомобілі Lifan і особливо модель X60. У кросовера раз у раз з’являється іржа на кришці багажника, кромці дверей, порогах. Імовірність напоротися на збірку з поганим кузовом досить висока.

УАЗ «Патріот»

При всіх перевагах російського всюдихода, є у нього і сила-силенна недоліків. Стан кузова і антикорозійний захист – це дуже болючі теми для продукції ВАЗу. Є випадки, коли вже через півроку помірної експлуатації у «Патріотів» з’являлася іржа на 10-15 елементах кузова. Показник, м’яко кажучи, не найкращий. Якщо немає бажання додатково займатися заходами щодо захисту кузова, то купівля цієї моделі УАЗу – це далеко не найкраща ідея.


Не пропустіть