Експерти назвали способи швидкого продажу автомобіля

Фахівці дали кілька порад для автомобілістів, які продають свої машини.

Одним з кращих варіантів покупки або продажу вживаного авто – це придбати його або продати своїм друзям, родичам або їх знайомим. Другим поширеним способом позбутися від машини – опублікувати оголошення на відповідному сайті, але для успіху операції потрібно його правильно скласти – вказати недоліки, переваги і адекватно оцінити його.

Наступним варіантом розвитку подій – це здати свою стару машину за програмою Trade-in. У цьому випадку покупець точно отримає юридично чистий автомобіль з пробігом, а продавець не стане витрачати час на пошуки покупця і отримає солідну суму на придбання іншої машини. Однак варто пам’ятати, що програма trade-in накладає деякі обмеження на авто, яке приймається автосалоном – це залежить від правил прийому дилера.

Найшвидшим, як вважають експерти, способом продати свою машину – звернутися до посередника. Але тут один мінус – суму вони дадуть набагато менше, ніж хотілося б власнику. У тому випадку якщо вам не хочеться зв’язуватися з оголошеннями про продаж, витрачати свій час на зустрічі і телефонні переговори – поставте автомобіль на комісію до дилера.

Ну і на завершення експерти радять звернути увагу на пору року, в яку найкраще можна позбутися від транспортного засобу. За статистикою, найкраще авто продаються навесні.


Не пропустіть