Недоліки експлуатації Mitsubishi Colt

Цей автомобіль належить до такого класу (клас B), для представників якого завжди можна скласти досить довгий перелік недоліків. Справа навіть не в тому, що автомобіль невеликий. Важливим є те, що такі автомобілі, як правило, роблять дуже доступними за ціною, а раз так, виробник, вигадуючи мінімально можливу для себе відпускну ціну, сподівається, що у відповідь споживач, тобто, ви або я, буде закривати очі на дещо які відверті прояви недосконалості.

Власне, навіть не підходячи до автомобіля, а просто розжившись штатним керівництвом по експлуатації та технічного обслуговування Мітсубісі Кольт, можна поповнити список недоліків моделі декількома пунктами. Мовляв, невеликий, та й двигун не потужний і так далі. Більш конкретні недоліки можна виявити, звичайно, тільки спробувавши машинку на смак. Але з запчастинами проблем не буде, оригінальне недорогі запчастини можна придбати в магазині 911auto.

Багато хто знаходить, що коробка передач-робот не дуже вдало поєднується з параметрами з двигуном. Можливо, виробник і передбачив би зайву передачу, але це ж інший бюджет. Взагалі, сказати, що машина відмінно управляється і чудово себе почуває на заявлених максимальних швидкостях, теж було б великим перебільшенням. Бічні вітру автомобіль Мітсубіші Кольт чудово зносять, та й взагалі у кузова моделі очевидні огріхи в аеродинаміці.

Якщо ви вже ризикнули розігнатися на Mitsubishi Colt, то ви все знаєте про шумоізоляції цього автомобіля. Точніше про майже повну відсутність такої. Крім того, ніяка швидкість не відніме дивного невідповідності витрати палива в реальному житті паспортними даними. Чомусь виходить гірше, тобто, дорожче.

Огляд для водія не найкращий: як зазвичай, заважають передні стійки. Кермо, часом, починає чинити опір водієві, а підвіска погано протистоїть крену, а крім того, вона сама вносить чимало шуму в вашу поїздку і зайву жорсткість.

В салоні тісно. Сидіння трансформуються, але якось весь час отримуєш не те, що хочеш. Ймовірно, буде вірно, якщо ви мені відповісте, вказавши на цінник автомобіля: мовляв, що ти за такі гроші хотів? Пластик в салоні теж не кращий, а багажник такої крихітки не блищить об’ємністю, та й звідки йому було взятися?

Та й не повинно бути все цього, як і зазначено в самому початку. Автомобіль досить верткий для міста, не створює проблем при парковці, а що ви ще хотіли? Технічне обслуговування та запчастини для Mitsubishi Colt відносно недорогі, так що приводів для радості теж можна набрати достатньо. Такі автомобілі дуже добре вчать бажати малого.


Не пропустіть