Як успішно продати старий автомобіль

Щоб гранично вигідно продати машину з пробігом, потрібно знати, як її вигідно піднести потенційним покупцям, щоб ті без особливих роздумів були готові перейти до угоди.

Для цього потрібно знати кілька секретів. Отже, що ж впливає на успішність продажу старих машин? Давайте розберемося я з цим питанням.

Через що зриваються продажу?

У 60% випадках продажу машин з пробігом зриваються саме через те, що продавці невміло намагаються приховати їх явні недоліки. Ще в 15% випадків угоду відмовляються укладати через те, що власник машини не хоче поступатися в ціні, якщо були виявлені явні дефекти при огляді. Такий висновок зробили експерти найбільших автобазарів і торгових майданчиків, тому до їх думки варто прислухатися.

Що ж робити?

Роблячи простий висновок з вищесказаного, всім продавцям варто більше уваги приділяти передпродажній підготовці машин. Це значно підвищить привабливість товару на ринку і частково позбавить їх від дурних торгів.

Насамперед потрібно привести зовнішній вигляд машини в порядок. Чистота повинна бути як зовні, так і всередині, тому хімчистка в цьому випадку не завадить. Також бажано провести техогляд машини, і увагу фахівців має бути направлено на стан електрики. Передпродажна діагностика дозволить або вчасно виправити незначні недоліки, або підготуватися до торгів, заздалегідь знаючи, за що саме покупець може попросити знижку.

Якщо ж вкласти гроші в ремонт всіх дефектів кузова і ходової частини машини, то в цьому випадку можна сподіватися на продаж за найвищою ціною. Однак і в цьому випадку сильно задирати ціну не варто, так як можна взагалі не дочекатися покупців, які сьогодні намагаються заощадити буквально на всьому.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть