Які гаджети в авто потрібні, а які краще не купувати

Щоб не стати жертвою моди і ДТП! Які автомобільні гаджети є корисними, а які, навпаки, можуть завдати шкоди?

Що обов’язково варто додатково встановити в машину, то це відеореєстратор. Рекомендує avtoblog.ua. Прилад допоможе вам довести свою правоту в автостраховиків або суду.

Стане в нагоді і GPS-навігатор. Якщо використовувати у цій ролі смартфон, то слід обов’язково ввімкнути його в машині на підзарядку, адже в режимі навігації він швидко розряджається.

Популярними гаджетами можна назвати «паркувальники» або «парктроніки». Це камери заднього виду, які полегшують парковку.

Корисними можуть бути кріплення для смартфона, якщо ви їм користуєтеся часто. Сюди ж можна віднести і антиковзні килимки.

Для самого автомобіля знадобиться також пускозарядний пристрій, який допомагає завести двигун, коли акумулятор зовсім розряджений.

Якщо ви ретельно стежите за авто, то купіть ще й датчики для контролю за тиском в шинах.

А ось що не варто купувати, то це такі гаджети, як розумний козирок, надувний диван, автохолодильник , автомікрохвильовка. Всі ці речі значного поліпшення життя і їзди вам не подарують, а, найімовірніше, ви будете користуватися ними вкрай рідко.

Небезпечним гаджетом можна назвати масажні чохли, які можуть за рахунок розслаблення знижувати концентрацію за кермом. Шкоди здоров’ю пасажира може завдати і вішак, який кріпиться за спинкою сидіння водія.

Ні в якому разі не кріпіть на кермо ніякі пристрої, адже в разі ДТП водій може пошкодити голову.


Не пропустіть