Простий спосіб чистки двигуна (Відео)

Наші розпещені механіки не хочуть займатися брудною роботи, а брудний клапан системи просто перестає працювати, втрачаючи рухливість через нагар та інших відкладень.

Розбирати вузол і возитися з його очищенням і промиванням бажаючих мало.

Всілякі аерозольні засоби для чищення з арсеналу автохімії з таким завданням не справляються: занадто глибоко треба пробратися.

Бельгійська компанія Xenum, що спеціалізується на розробці професійних матеріалів для сервісу та ремонту, знайшла спосіб залишити “золоті” руки у відносній чистоті. Балончиком з диво-засобом справа не обійшлася, довелося розробити спеціальну переносну установку (I-Flux), яка впроваджується в систему впуску дизельного двигуна. Процес настільки простий, що дозволить заробити на очищенні всієї системи навіть самому ледачому механіку.

Запускається двигун, і I-Flux починає малими дозами вводити у впускний тракт спеціальну рідину. На одну обробку, що займає до двох годин, в залежності від робочого об’єму і числа циліндрів двигуна її потрібно 1-2 літри. З жалем відзначимо, що «сидіти-палити» у механіка все-таки не вийде: доведеться доглядати і за установкою, і за двигуном, а на закінчення повторити обробку аерозолем. Зате результат, якщо судити по відео, перевершує найсміливіші очікування.

http://from-ua.com/


Не пропустіть