Експерти розповіли, як захистити кузов своєї машини

Експерти розповіли, як захистити кузов своєї машини від пошкоджень і не зіпсувати красу блискучого на сонці лакофарбового покриття. Щоб обраний захист виявився дійсно ефективним і не завдав автомобілю шкоду краще перед цим проконсультуватися про можливі наслідки з дилером.

Гарантія на лакофарбове покриття становить 3 роки, захистити його можна різними способами. Наприклад, одним з найдоступніших засобів фахівці називають «мухобійку». Це дефлектор на капот, принцип його роботи грунтується на законах аеродинаміки. Пластикова панель при русі направляє потік зустрічного повітря поверх кузова, що рятує його від різних ушкоджень. Також для захисту можна нанести на автомобіль антигравійну плівку. Вона нагадує ламінування і захищає поверхню від подряпин, відколів і каменів. Приблизно за таким же принципом працює і вінілова плівка.

Непоганий захистом можуть стати «рідка кераміка» і «рідкий чохол». Кераміка є спеціальним поліруванням для кузова, «рідкий чохол» – матеріал на базі вінілу і наноситься на машину за допомогою кисті. І перше і друге засіб захищає авто від дрібних пошкоджень.


Не пропустіть