Експерти пояснили, як скоротити витрати на паливо автомобілів

Зменшення витрати палива стало однією з найважливіших тем для автомобільних експертів, яким вдалося виявити кілька корисних способів зменшити витрати на свій транспортний засіб. Крім того, ці заходи також мають відношення до технічного обслуговування автомобілів.

Таким чином, першим правилом для скорочення витрати стало те, щоб відмовитися від різкого зрушення з місця на будь-якому автомобілі. Економному водієві слід звикнути до плавного і акуратного початку руху, утримуючи мотор в нормальному стані і не піддаючи його перенавантаженням. Аналогічне правило стосується в тому числі і гальмування, не порушуючи витратних частин, які періодично вимагають заміни. Якщо автомобіль рухається по широкій трасі, то ще одним способом економії палива є включення функції круїз-контролю.

При такій їзді водій може отримати мінімальну вартість поїздки, абсолютно не жертвуючи часом. Не варто забувати і про своєчасну заміну витратних компонентів, включаючи фільтри і свічки, нестабільна робота яких має пряме відношення на підвищення витрати палива будь-якого сучасного автомобіля. Експерти нагадали і про те, що їзда в дощ також впливає на обсяг споживаного палива машин.


Не пропустіть