Побачите сoрoчкy на лобовому склі – вiдрaзy блoкyйтe двері

Коли Ешлі Хардкер підійшла до своєї машини, яка стояла на стоянці біля торгового цента, вона відразу ж помітила на лобовому склі свого автомобіля якусь сорочку. Усвідомивши, що тут щось не так, вона відразу ж сіла в машину.

Незабаром Ешлі дізналася, наскільки правильно вона вчинила, коли відразу ж сіла в салон автомобіля і заблокувала двері.

Вона спробувала змахнути сорочку за допомогою двірників – не вийшло. Справа в тому, що Ешлі багато разів чула подібні історії, коли нічого не підозрюючи, водії починали віддирати те, що знаходилося на склі їх автомобіля, і цього часу було достатньо для злочинців, щоб напасти на жертву або ж викрасти автомобіль! Отже, Ешлі не стала намагатися всіма можливими методами здерти сорочку. Вона поїхала в бік будинку, але по дорозі помітила, що за нею їдуть два автомобіля.

“Я відразу ж помітила два дивних автомобіля, які рушили з місця саме в той момент, коли поїхала я. Але я не стала зупинятися, і благополучно доїхала до будинку”.

Поліцейський детектив, сержант Бред Венглер, дізнавшись про цю історію, заявив, що Ешлі вчинила правильно, і що її приклад повинен стати для всіх громадян країни прикладом.

Він навіть виділив кілька пунктів, які допоможуть не стати жертвами злочинців.

– Завжди подорожуйте групами
– Будьте в курсі нових видів злочинів.
– Не відволікайтеся телефонними розмовами під час прогулянки.
– Якщо помітили небезпеку, дістаньте ключі і стисніть їх в руці.
– Носіть з собою перцевий балончик

Джерело makataka.su

Не пропустіть