Які автомобілі можуть їздити на 92-му бензині

В Україні зростають ціни на паливо. Вперше середня вартість бензину А-95 перейшла позначку в 30 грн. На деяких станція паливо цієї марки коштує більше 32 грн. Відтак водії шукають вихід, як би заощадити. Тому деякі автолюбителі можуть перейти на бензин А-92. Середня вартість 92-го бензину – 29.36 грн. Залежно від заправок ціни коливаються від 27.27 грн. До 31.45 грн.

Перехід на інший бензин може бути згубним для двигуна. Використання низькооктанового палива може загрожувати детонацією. Утім є автомобілі, яким використання 92-го не зашкодить, пише autocentre.

Позашляховики найдовше залишаються на конвеєрі без зміни поколінь. Вони мають потужні мотори. Тому А-92 підійде для автомобілів японських брендів Toyota Land Cruiser 200, Mitsubishi Pajero Wagon та Mitsubishi Outlander

Бензин цієї марки також підійде для кросоверів Honda Pilot і Honda CR-V та Toyota RAV4 і Toyota Highlander.

Підійде 92-й також для російських УАЗ Patriot і Hunter.

У класі легкових автомобілів не усі транспортні засоби поїдуть на 92-му. Утім уся лінійка марки Ravon – R2, R4 і Gentra – відмінно працюють на такому паливі.

А-92 також підійде для американських автомобілів Ford Focus і Ford Mondeo та японського Honda Accord.

У модельному ряду Toyota, крім кросоверів, 92-м паливом може харчуватися Camry з рядними “четвірками” 2,0 і 2,4. Трилітровий V6 споживає тільки 95-й бензин.


Не пропустіть