Експерти назвали ознаки проблемного автомобіля

Експерти представили кілька ознак, за якими можна визначити проблемний автомобіль.

Фахівці порталу «За кермом» склали список ознак, що вказують на проблеми в автомобілі, які стануть в нагоді тим, хто планує покупку машини на вторинному ринку.

Так, в першу чергу необхідно звернути увагу на документи. В результаті можна з’ясувати, кількість власників, «пробивши» авто по базі даних і ознайомитися з даними про пробіг. Якщо продавець відмовляється надати ці дані – краще не погоджуватися на огляд.

Але, якщо до цього все ж дійшло, тоді потрібно уважно вивчити дверні прорізи, в тому числі за допомогою товщиноміра. Якщо показник перевищує 200 мк, значить автомобіль потрапляв в ДТП і після фарбувався. При показнику 350-400 мк передбачається наявність серйозного ремонту кузова.

Також на участь в ДТП вказує маркування скел, в тому випадку якщо на одному з них дані відрізняються. Також експерти відзначають, що не зайвою буде і перевірка лонжеронів лонжерони на предмет ремонту. Якщо покупець щось виявить – краще відмовитися від вибору на користь такого авто.

Крім іншого необхідно звернути увагу на працездатність і надійність подушок і ременів безпеки, а стан двигуна можна визначити за кольором вихлопних газів. Під час тест-драйву старого автомобіля потрібно перевірити роботу трансмісії, щоб не було стукань або затримок.


Не пропустіть