Висококласні покришки з каталогу магазину Інфошіна

На сучасному ринку автомобільної гуми представлений величезний вибір моделей для будь-яких типів транспортних засобів. В такому достатку легко загубитися. До того ж хочеться отримати в своє розпорядження дійсно якісну продукцію, щоб забезпечити безпеку і комфорт керування автомобілем на дорожньому покритті будь-якої якості, в різних кліматичних умовах. Відмінним помічником у даному випадку стане інтернет магазин Інфошіна. Тут ви знайдете тільки найвигідніші ціни на шини від провідних світових брендів.

Що можна знайти на сайті Infoshina

Каталог сайту пропонує увазі відвідувачів широкий вибір покришок від виробників, які відомі високою якістю продукції: Continental, Goodyear, Cooper, Pirelli, Bridgestone, Yokohama. Крім того, Інфошіна є офіційним дилером компанії Michelin, і надає розширену гарантію на шини бренду з можливістю заміни на рік.

Зробити вибір на сайті дуже легко, завдяки зручній системі фільтрів. Досить вказати ключові параметри покришок, і система автоматично підбере для вас найкращі варіанти. Якщо ви не знаєте, який типорозмір вам потрібен, можна скористатися іншою системою пошуку – по марці, моделі і року випуску авто.

Також є можливість сортувати товар за вартістю, популярності, або заглянути в розділ розпродажів. Перед початком нового сезону вам також не доведеться довго гортати сторінки сайту в пошуках відповідного комплекту – досить заглянути у відповідний розділ сезонної гуми.

В процесі пошуку у вас можуть виникнути питання, які можна задати фахівцям інтернет магазину Infoshina. На сайті вказані номери телефонів, за якими ви можете зв’язатися з менеджерами і отримати кваліфіковану консультацію по кожній позиції товарів. Представлена тут і спеціальна форма для замовлення зворотного дзвінка. Заповніть її, і вже через 20 хвилин з вами зв’яжуться.

Як отримати шини

Ті, хто хоч раз замовляв товари в інтернет магазинах, знають, що питання доставки тут є одним з ключових. Інфошіна пропонує своїм покупцям кілька варіантів отримання покупки. Для жителів регіонів надається можливість замовити доставку в будь-яке місто України за допомогою транспортних компаній «Інтайм» і «Нова Пошта». Клієнт отримує посилку через 1-3 дні, а всі додаткові подробиці обговорюються з менеджером під час формування замовлення.

Для жителів Києва, Харкова та Львова діє пропозиція самовивозу товару, адреси складів вказані на сайті Infoshina. Є також можливість замовлення кур’єрської доставки, умови якої обумовлюються в індивідуальному порядку.

Оплатити покупку можна готівкою, якщо ви забираєте товар в Києві чи Харкові. Для інших випадків надається можливість безготівкового розрахунку.

Відмінна робота Infoshina – позитивні відгуки клієнтів

На сайті інтернет магазину можна побачити масу позитивних оцінок, які Інфошіна отримала за оперативну роботу, високу якість товару, доступні ціни.

Переконатися в об’єктивності цих відгуків допоможуть і інші ресурси, де покупці цього інтернет магазину ставлять йому дуже високий бал його роботі.

Слід зазначити, що Infoshina завжди реагує і відповідає на зауваження клієнтів. Будь-яке питання вирішується максимально швидко, адже магазин піклується не тільки про свою репутацію, але і про комфорт своїх покупців.

Вигідні ціни, широкий вибір автомобільної гуми для будь-яких типів авто, грамотні фахівці, які дійсно можуть допомогти вибрати шини найвищої якості, ідеально підходящі для вашого транспортного засобу – ось основні переваги цього інтернет магазину. Інфошіна – надійний партнер вашої безпеки на дорозі!


Не пропустіть