ТОП-3 звички водіїв, які швидко вбивають шини

Багато водіїв розуміють, що не можна економити на шинах. Але експлуатацію шин можна продовжити, якщо відмовитися від деяких шкідливих звичок.

Жодна шина не застрахована від проколу або іншого ушкодження. Але часто вони передчасно псуються через недбалу їзду.

Бічний поріз шини
Часто з вини водія шини пошкоджуються в її бічній частині. Чому це відбувається? Тому, що наші водії звикли паркуватися впритул до бордюру. Бічна сторона шини також рветься на поворотах. У більшості випадків таку покришку потрібно змінювати.

Ями і вибоїни на дорозі
За поганих дорогах апріорі потрібно їздити повільно, в іншому випадку ви ризикуєте завдати своєму автомобілю непоправної шкоди. І пошкоджена шина в цьому випадку може бути тільки найменшої проблемою. Адже її все-таки можна замінити відносно недорого. У нашій країні щорічно виділяють десятки мільярдів гривень на ремонт доріг, але багато хто з них до цих пір знаходяться в поганому стані.

Дрифтинг
Вам подобається різко стартувати і гальмувати? Що ж, будьте готові до того, що шини вашого авто довго не протягнуть. Взагалі, екстремальне водіння, дрифтинг «вбивають» покришки дуже швидко. Тому якщо ви не хочете кожні кілька місяців міняти шини – намагайтеся обійтися без екстремальних поїздок.


Не пропустіть