7 отворів в автомобілі, які потрібно регулярно чистити

Далеко не всі водії знають тонкощі поводження з автомобілем. Сьогодні ми розповімо про те, які отвори в машині потрібно обов’язково містити в чистоті і порядку.

1. Дренажний отвір паливного бака
Дренажний отвір паливного бака рекомендується регулярно чистити за допомогою пневматичного пістолета високого тиску. Вода там не повинна скупчуватися.

2. Дренажний отвір в люку
Якщо не чистити дренажний отвір в люку, то вода може потрапити в салон, що призведе, крім усього іншого, до корозії і пошкодження проводки. Для чищення використовуйте довгий дріт.

3. Дренажні отвори в дверях
Ви не хочете, щоб на ваших дверях з’явилася іржа? Ви не хочете проблем зі склопідйомниками? Тоді не забувайте чистити дренажні отвори в дверях

4. Дренаж в нижній частині багажника
Конструкція більшості сучасних авто передбачає наявність зливного отвору в підлозі багажника. Воно часто знаходиться біля запасного колеса. Не забувайте його чистити.

5. Дренаж для відведення конденсату
Ви не хочете, щоб в салон потрапив конденсат від кондиціонера? Тоді не забувайте чистити отвір в нижній частині випарної системи кондиціонування повітря.

6. Дренаж моторного відсіку
Не кожен зможе почистити отвори для зливу рідини в моторному відсіку, адже для цього доведеться зняти велику панель. В цьому випадку потрібно звернутися до фахівців.

7. Форсунок омивача
Не забувайте промивати форсунки омивача лобового скла. Не дуже приємно буде, якщо вони заб’ються.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть