Експерти назвали п’ять корисних хитрощів від досвідчених водіїв

Водії з досвідом часто застосовують методи, які допомагають вирішити безліч проблем машини. Експерти назвали п’ять найкорисніших хитрощів, що застосовуються в ході експлуатації автомобіля.

Першим є вивертання на 180 градусів керма при паркуванні авто. Дана маніпуляція корисна тим, що частина керма, до якого пізніше стане торкатися водій, не нагрівається сонячними променями. Досвідчені автолюбителі возять з собою лавровий лист і лимон. У першому випадку пряність рятує від заколисування, при цьому її слід розмістити під язиком. Представник цитрусових допомагає зняти сонливість, причому його ефективність сильніша, ніж у кави.

Ще однією хитрістю є провітрювання салону автомобіля за кілька секунд. У машині, що рухається слід відкрити одне бокове вікно, а з іншого боку два-три рази потрібно відкрити і закрити двері. Такий метод, відзначають фахівці, забезпечує «ідеальний протяг».

Деякі автолюбителі застосовують лак для нігтів з метою ремонту кузова. Косметичний засіб є вкрай ефективним, якщо наявні подряпини неглибокі. Ще однією хитрістю експерти вважають використання акрилового листа, які мають у своєму розпорядженні в верхньому сегменті лобового скла. Даний спосіб захисту оберігає очі від палючих променів сонця.


Не пропустіть