Вражаючий тюнінг: ГАЗ-24 на базі BMW E39 (Фото)

Пару десятків років тому у багатьох автолюбителів СРСР з’явилася нова, для багатьох недосяжна мета, – стати володарем ГАЗ-24. Легендарна “Волга” на багато років стала символом достатку, комфорту, зручності і розкоші – поширеним “Жигулям” новенькі “Волги” давали фору по всіх параметрах, пише madeinmars.ru.

Але це було тоді, а зараз практично будь-який представник цього сімейства майже не цінується через сумнівну надійності, посередніх ходових якостях і часом гнітючого стану кузова. Однак це не зупиняє багатьох ентузіастів, які вкладають душу в свої “Волги”.

Перед вами якраз подібний екземпляр. Але найцікавіше криється під цим кузовом – від ГАЗ-24 тут залишився тільки він, а все інше було взято від седана бізнес-класу BMW 5-Series в кузові E39. Але мене більше дивує інше – непосвячений перехожий, побачивши цей автомобіль, навіть не запідозрить, що в ньому ховаються німецькі агрегати.

А все завдяки тому, що підхід до будівництва був по-справжньому грунтовним. Донорський BMW E39 був якомога стараннішим позбавлений зайвих деталей, а від кузова залишилася силова структура, після чого верхню частину кузова ГАЗ-24 зростили з новим днищем, ходової і салоном, який тут, до речі, цілком залишився від “баварця” – і це виразно плюс.

Результат вийшов гідним – хотілося б побачити обличчя того, хто вирішить поганятися з цієї “Волгою” і тут же програє. Напевно власник відчуває величезне задоволення, караючи тих, хто вирішив похвалитися своєю іномаркою.


Не пропустіть