ТОП-10 якісних китайських копій популярних авто (Фото)

Китайські компанії завжди вміли здивувати світ любов’ю до копій. У цій статті ми представимо список найгеніальніших копій відомих виробників, які досить складно відрізнити від оригіналу.

Huаnghai Рlutus – Chеvrоlеt Соlоrado

Не можна говорити, що це точна копія, але все ж авто сильно схожі. Ті, хто ніколи не бачив вживу машину Chеvrоlеt, точно зможе переплутати його з представниками з Китаю. Huanghai Plutus – в принципі класичний рамний позашляховик. У рух автомобіль приводить 2,4-літровий мотор, який допомагає транспортному засобу впоратися з будь-яким бездоріжжям.

Lоngеr Yuеlаng X1 – Rаngе Rоver Evоque

Ця модель практично на 90% виступає копією автомобіля класу люкс Range Rover Evoque. У машини китайської розробки стоїть електричний агрегат. Машину вперше показали на автошоу в місті Цзинань. Це екологічний сіті-кар, цінник якого становить 28 тисяч юанів.

ВАIC В80VJ – Меrсеdes-Веnz G-Wаgеn

Транспортний засіб розроблявся разом з компанією Mercedes-Benz. Його називають китайським позашляховиком. При появі автомобіля, багато хто був здивований схожістю з німецьким Меrсеdes-Веnz G-Wаgеn.

DFSK Lоаdhоррer Windоw VАN – ВМW 3-Series

Дана машина пряма копія “баварця” 3-Series. Також, як і у попередніх авто, радіаторна решітка максимально схожа, але вартість досить потужно різниться на користь “китайця”.

Chеry QQ – Chеvrоlet Sраrk

Не потрібно бути знавцем в середовищі автомобільного сегмента, щоб помітити схожості, а точніше повне копіювання. Все відтворено до такої міри, що у китайського представника і у Daewoo Matiz розмір двері такий же.

Lifаn 320 – Мini Cооper

Після того, як моделі Mini піднялися в ціні, китайські автовиробники вирішили розробити для автомобілістів щось схоже, але зовсім за іншою цінною. Модель 320 нічим не відрізняється від Cooper, тільки лише своєю вартістю в шість тисяч доларів.

Ваmin – Меrсеdes-Benz W123

Давно в 1980-х китайська компанія випустила автомобілі W123s, яких шалено був схожий на Mercedes. До речі компанія випускала військові транспортні засоби.

Shuаnguаn SСЕO – Ноnda CRV, ВМW X5

Баварська компанія не може пройти повз такого плагіату і подала в суд на китайського виробника SCEO. Передня частина автомобіля нічим не відрізняється від Honda CR-V, а от все інше вкрадено від BMW X5.

Dоngfеng Crаzy Sоlidеr – Hummеr H1

“Божевільний солдат”, таке ім’я придумала для свого автомобіля китайська компанія. Складно не помітити таку повну схожість з Hummer. Все той же великий і потужний кузов, решітки радіатора і навіть дрібні деталі так само були взяті у «Хаммера».

Gееly GE – Rоlls-Rоyce Phаntоm

Компанія вирішила, що якщо і брати щось в іншого автовиробника, то це повинно бути тільки найкраще. Так в цьому випадку вибір припав Rolls-Royce Phantom.


Не пропустіть