Продемонстрували найкрасивіший автомобіль Isuzu за ціною Ланоса (Фото)

Купе Isuzu 117 – це чудова форма кузова, створена одним з найбільших дизайнерів світу, дивлячись на яку починаєш все сильніше переконуватися в тому, що колись машини робили набагато краще!

І дійсно, 117-е купе по праву вважалося однією з найдосконаліших моделей японського автовиробника минулого. Звичайно, це була не найшвидша модель серед аналогічних, але її приголомшливо прекрасний дизайн став тією родзинкою, яка змогла захопити серця сотень тисяч автолюбителів. В основному в США.

Японська модель, як і Delorian, була найшвидшою в окрузі, але про таку дрібницю можна було забути, лише поглянувши на її приголомшливий зовнішній вигляд. Але що найцікавіше, одна з версій кінця 70-х років сьогодні продається в автомобільному відділі eBay, і ось її характеристики:

Оскільки це модель 1979 року народження, 117-е купе отримало більш пізній, зрілий дизайн фар, вони стали квадратними, по американській моді тих років. Під капотом встановлений 1,8-літровий рядний двовальний мотор з уприскуванням палива, що відправляє потужність на задні колеса через п’ятиступінчасту механічну коробку передач. Скажімо прямо, комплектація для моделі для американського ринку була надмірно простою.

Дана модель зберегла всі початкові дрібниці на зразок встановлених на крилах дзеркал заднього виду, колісних ретродисків, а також оригінального салону з встановленим на заводі блоком радіо. Продавець стверджує, що все функціонально і працює, як годиться, за винятком системи кондиціонування повітря, яка потребує заміни компресора. Дивовижний рівень безпеки для настільки старого автомобіля.

Автомобіль був імпортований з Японії в 2013 році дилером JDM Legends в Солт-Лейк-Сіті. Після того, як автомобіль приїхав до дилера, йому оновили колеса, замінили шини та відремонтували паливну систему, встановивши на неї новий насос, забезпечивши автомобіль новими форсунками і провівши очистку топливопроводів. Косметично автомобіль майже бездоганний. Єдині недоліки, які ми виявили, – це тріснута приладова панель і іржа під заднім значком на багажнику.

Автомобіль виставлений на торги на eBay в Вашингтоні, штат Мічиган, з стартовою ставкою в $ 2550. Хоча тепер ціна виросла до $ 6900. Оскільки Isuzu виготовив неабияку кількість цих купе, вони залишаються одним з найбільш доступних спортивних проектів Джуджаро.


Не пропустіть