Знайдена колекція рідкісних американських спорткарів (Фото)

У штаті Техас виявили величезну стоянку, на якій зберігається колекція класичних маслкарів. Серед них, наприклад, Pontiac GTO Judge з пробігом всього 3,8 кілометра.

На великій території розставлені мало не всі легенди американського автопрому. На жаль, по кадрам видно, що більшість з них в досить жалюгідному стані – у деяких відсутні кузовні елементи, а деякі повністю покриті іржею. Однак в колекції можна знайти і екземпляри, які легко піддаються відновленню.

Найціннішим експонатом є Pontiac GTO Judge, пофарбований в червоний колір. Автомобіль довгий час провів на вулиці і явно потребує реставрації, але навіть в такому стані за спорткар можна виручити шестизначну суму на аукціоні. Найдивовижніше в цьому автомобілі – його пробіг: на одометрі зафіксовано всього 3,8 кілометра.

У власності власника колекції відразу кілька гаражів, в яких можна знайти досить рідкісні моделі. Наприклад, серед екземплярів є Ford Mustang Boss 1970 року народження, чорно-золотий кабріолет Chevrolet Camaro 1969 року випуску і двома дверима поні-кар Plymouth Barracuda.


Не пропустіть