7 якісних автомобілів з Німеччини, кожен з яких кращий в своєму класі (Фото)

У Німеччині робиться велика кількість добротних автомобілів. Однак навіть серед рівних завжди є кращі. Вибрати один або кілька машин навіть всередині свого класу завжди дуже важко. Проте, на сьогоднішній день хотілося б виділити серед інших саме перераховані тут моделі. Подивимося ж на те, що може запропонувати автомобільна промисловість Німеччини.

1. Volkswagen Golf – кращий сімейний

З роками ця модель придбала динамічний вид, не розгубивши при цьому своєї солідності. Останні модернізації значно поліпшили технічну складову авто. Завдяки використанню модульної системи авто стало набагато легше. Похвалити варто і відмінний оцинкований кузов, який за заявою виробників прослужить вірою і правдою не менше 12 років. Кращий мотор, який можна знайти під капотом Volkswagen Golf – це 1.4-літровий 140-сильний агрегат.

2. BMW X5 – кращий кросовер

На сьогоднішній день серед усіх кросоверів з Німеччини хотілося б в першу чергу виділити ось цей. Зустрічається в 7 і 5-місних комплектаціях. Не найбільш великий багажник легко компенсується відмінним салоном, а також висококласною обробкою внутрішнього простору. Машину можна буквально «напхати» корисними гаджетами і аксесуарами. Найчастіше обладнується 2-літровим 218-сильним дизелем, який працює разом з 8-ступінчастою механікою.

3. Volkswagen Touran – кращий мінівен

Місткий фургон зовсім не обов’язково повинен виглядати відверто дивно. Кращим підтвердженням тому є Volkswagen Touran, автомобіль, який поєднує в собі високий рівень комфорту, привабливість дизайну і при цьому не втрачає своєї практичності. Машина буде чи не найкращим придбанням для сім’ї у якій є дача. Дах цієї «конячки» може бути використано для установки додаткового багажника.

4. Mercedes A-Klasse – кращий «компакт»

Потрібен автомобіль для великого міста? Тоді слід обов’язково придивитися до такої зручної та економічної машини, як Mercedes A-Klasse. Машина ідеально підходить для тих, хто повинен виглядати респектабельно.

5. Audi A3 – кращий «мікро»

На ринку надкомпактних автомобілів дане творіння Audi не раз і не два було визнано кращим в світі. Після недавнього рестайлінгу А3 став виглядати ще краще, ніж раніше. Надійний кузов в купе з непоганим 2-літровим двигуном стануть втіхою для кожного автомобіліста. Крім того, автомобіль ще і досить економічний. На «сотню» машина з’їдає близько 4.3 літрів палива.

6. Audi A6 – кращий бізнес-клас

Якщо цікавить щось більш презентабельне і офіційне, то варто поглянути на Audi A6. Новітня система навігації, численні аксесуари, сучасна система безпеки, бортовий комп’ютер, кращі матеріали в обробці – це далеко не всі блага, які чекають щасливого власника даної моделі. У кращій збірці автомобіль оснащується 5-літровим 580-сильним мотором.

7. Mercedes-Maybach S600 – найкращий преміальний

Нарешті, варто згадати про Mercedes-Maybach S600, який на сьогоднішній день можна вважати найкращим преміальним автомобілем з Німеччини. Вишуканий стиль, кращі матеріали в обробці салону, численні аксесуари і широкі можливості по комплектації. Є навіть міні-холодильник для шампанського! Найдорожчий варіант автомобіля оснащується 12-циліндровим мотором на 6 літрів. Віддача агрегату становить 530 «конячок».

Джерело novate.ru

Не пропустіть