Автомобілі, які змогли дожити до 7-го покоління (Фото)

Автомобільний ринок за весь час існування пізнав величезну кількість автомобілів, більшість з них покинули ринок так і не зумівши прижитися.

У цій статті ми поговоримо про транспортні засоби, які змінили не одне і навіть не два покоління, а цілих сім. Вони, в деякому виді, “динозаври” і довгожителі.

BMW 3 Serie . Цей автомобіль вперше вийшов на ринок в 1975 році. Спочатку модель була двохдверним седаном. Після її перетворювали в кабріолет, універсал, купе і хетчбек. До цього дня авто залишається одним з найпопулярніших у свого виробника. 7 покоління дебютувало в 2018 році на автосалоні в Парижі.

Chevrolet Corvette. Спорткар з’явився вперше в 1953 році, цікаво те, що він випускається донині. З кожним оновленням транспортний засіб оснащувалося все новими і новими функціями. Шанувальники марки точно пам’ятають як компанія представила Chevrolet Corvette, який був перетворений з спорткара в средньомоторний автомобіль. Спочатку машина не отримала належної популярності, вона прийшла тільки через десятиліття.

Ford Fiesta. В даний час автомобіль вважається топовим авто компанії. Дебютував транспортний засіб в 1973 році. У той час світ переживав нафтову кризу. Машина в лічені місяці знайшла свою популярність, дуже полюбилася жителям Європи і США. Сьоме покоління представили в 2016 році.

Porsche 911. На п’ятій сходинці ще один виходець з Німеччини, який за своєю спиною має досить довгу і насичену історію. В даний час спорткар є найбільш впізнаваним автомобілем, якому вдалося так затриматися на світовому ринку. Початок історії Porsche 911 йде в далекий 1963 рік. Знову ж потрібно відзначити, що автомобілісти не відразу оцінили цю машину, популярність прийшла до моделі після гонок на Ле-Мані. Останнє покоління авто вийшло в кінці 2018 року.

Rolls Royce Phantom. За цим екземпляром ми вирушимо до Великобританії. Автомобіль випускається з 1925 року, він замінив “Silver Ghost”. Його можна назвати довгожителем, адже він змінив вже цілих 8 поколінь і йти точно не збирається.

Toyota Corolla. Один з найулюбленіших автомобілів серед наших водіїв, який вперше зійшов з конвеєра в 1966 році. Менше ніж через 10 років модель стала найбільш продаваною на ринку. У 2018 році було випущено 12 покоління цього автомобіля, погодьтеся, це не жарти. Загальний тираж Toyota Corolla становить 44 мільйони одиниць.

Volkswagen Golf. Цей екземпляр люблять європейські автомобілісти. Найперший автомобіль зійшов з конвеєра в 1974 році. У 2018 році було представлено 8 покоління Volkswagen Golf. Автомобіль з кожним поколінням оновлювався і видозмінювався, відповідно через це популярність тільки збільшувалася. Очікується, що в найближчому майбутньому на ринок надійде повністю електрична версія “Гольф”.

Це найбільш стійки моделі від різних виробників, які змогли завоювати любов автомобілістів. Протягом довгих років вони стоять на лідируючих позиціях в різних популярних рейтингах.

Джерело car.ru

Не пропустіть