Ідеальний позашляховик: повністю відновлений, військовий Mercedes-Benz G-Class (Відео)

Mercedes-Benz G-Class є одним з найпопулярніших автомобілів в світі тюнінгу. Ми бачили багато приголомшливих проектів тюнінгу для G-Class, але ми ніколи не бачили нічого подібного до цього. Він створений компанією Expedition Motor Company, яка відзначає 40-річний ювілей позашляховика за допомогою повністю перебудованого військового зразка 1992 року G-Class 250 GD в Мохаве Сільвер. І це просто фантастика.

Ми повинні визнати, що автомобіль виглядає набагато краще, ніж оригінал, і такі невеликі штрихи, як лінзи проектора в фарах і світлодіодні задні ліхтарі, навіть роблять його досить сучасним.

«Наша команда вклала близько 1000 людино-годин на цю збірку, і ми пишаємося цією роботою!».

Так кажуть тюнери, і ми схильні їм вірити. Процес відновлення включає в себе повне розбирання машини-донора до чистого металу і відновлення кожної деталі з нуля. Навіть коробка передач, мости, диференціали, гальма і двигун тепер в основному абсолютно нові. Фактично, 2,5-літровий дизельний двигун оригінального автомобіля оснащений модернізованим водяним насосом, ременем ГРМ, поршнями і ущільненнями.

Візуальні оновлення включають в себе більше, ніж просто нові фари і задні ліхтарі. Expedition Motor Company надав позашляховій іконі передню лебідку, модифіковані бампери, нові решітки радіатора і нове забарвлення. Як тільки машина була повністю зібрана, вона була ретельно протестована.

Немає ніяких сумнівів, що це може бути один з найкрутіших (якщо не найкрутіших) G-класів, які ми коли-небудь бачили. Стартова ціна в 90 000 доларів США не повинна викликати здивування, оскільки кожен екземпляр вимагає від 12 до 16 тижнів роботи.


Не пропустіть