5 японських автомобілів, власники яких не хочуть з ними розлучатися (Фото)

Японські автомобілі користуються цілком заслуженою повагою на вітчизняному ринку, втім і не тільки на ньому. Само собою, одні машини гірше інших. У той же час є і такі моделі, з яким багато автомобілістів не захочуть розлучитися ні за що на світі. Подивимося ж на них ближче.

1. Toyota Camry

Автомобіль, який дуже добре знають на наших просторах. Правда безпосередньо зараз мова йде про автомобіль в кузові XV30. Чому його так люблять? Уже хоча б тому, що навіть в стандартний набір входять протитуманні фари, аудіосистема, ксенон, обігрів передніх сидінь, система клімат-контролю, а також скло заднього виду з автоматичним затемненням.

2. Toyota RAV4 II

Ще один надійний японський автомобіль, який не потребує зайвих слів. Люблять в першу чергу за те, що під капотом. У базовій комплектації є 4-ступінчастий “автомат”, система повного приводу, потужний 2-літровий агрегат. А найголовніше в тому, що Toyota RAV4 II проста в обслуговуванні і дуже невибаглива.

3. Honda CR-V II

Якщо потрібен японський по-справжньому економічний автомобіль, то варто однозначно придивитися на таку машину. Окремо слід відзначити наявність 3-канальної системи ABS з чотирма сенсорами, EBD, гідропідсилювач зі змінними характеристиками. В цілому автомобіль можна назвати вельми надійним і невибагливим, навіть в непростих умовах.

4. Nissan X-Trail

А ось якщо в першу чергу цікавить прохідність, то варто звернути увагу на такого «японця», як Nissan X-Trail. При всьому при цьому, автомобіль також славиться чи не найкращою в своєму класі стійкістю до корозії, що особливо цінно в умовах нашого клімату і доріг. Знайти даний кросовер на ринку можна як з гідними дизельними, так і з гідними бензиновими установками, які поєднуються і з «механікою», і з «автоматом».

5. Mazda 3

Абсолютно невибагливий і універсальний автомобіль, який пережив значний рестайлінг ще в 2006 році. Уже в базовій комплектації є ABS і DSC. Салон може похвалитися високим рівнем комфорту і приємними матеріалами. Радує і досить широка палітра представлених двигунів.


Не пропустіть