Експерти розповіли, які автомобілі буде складно продати (Фото)

Фахівці склали ТОП-10 автомобілів, які буде складно продати на вторинному ринку.

Очолив антирейтинг кросовер Volkswagen Tiguan з бензиновим турбованим двигуном 1.4 TSI, у деяких модифікацій якого, як стверджують автори, були проблеми з ГРМ і паливною апаратурою. Імідж зробив свою справу: через скептично налаштованих до цього мотора водіїв продаж такого «Тігуана» може затягнутися.

Друге місце – у Skoda Yeti, головним «каменем спотикання» якої був і залишається бензиновий турбомотор 1.2 TSI.

Skoda Yeti (Шкода Ети) 2012 года.

На третьому місці опинився Nissan Qashqai. У його випадку найбільш неліквідною, на думку авторів, вважається зв’язка 1,2-літрового 115-сильного турбомотора і варіатора, через які багато водіїв геть відмовляються розглядати такий автомобіль до покупки.

Четвертим став Nissan Terrano. Експерт вважає, що покупця швидше зацікавить більш популярний і відомий Renault Duster, ніж його «облагороджений клон».

Замкнув «п’ятірку неліквідів» Mercedes-Benz S600 W221 з дванадцятициліндровим наддувним двигуном M275, дорогий ремонт якого, за версією видання, може відлякати навіть тих, хто свідомо націлений на старий і дорогий в утриманні «преміум».

Крім них, в антирейтингу виявилися BMW 750i з 4,4-літровою “бітурбовісімкою» N63B44; восьмициліндрові модифікації седана Volvo S8 0 другого покоління і кроссовера Volvo XC90 першого покоління; Mazda CX-7 з 2,3-літровим турбомотором і китайський позашляховик Haval H9, який, на думку авторів, все ще не суперник ні для Toyota Land Cruiser Prado, ні для Lexus LX.


Не пропустіть