Названо ТОП-5 найкращих уживаних європейських машин (Фото)

Складено рейтинг п’яти найбільш надійних транспортних засобів, вироблених в Європі.

Кращим аналітики назвали Opel Astra H. Причому його головна перевага – вдала АКПП, що для часів його випуску велика рідкість. Двигун транспортного засобів на 1,9 літра, але витрата бензину нижче, ніж у аналогів.

Наступним автомобілем в добірці став Renault Megane 2, на нашому ринку цей транспортний засіб популярністю не користується, тому є можливість придбати французький бренд можна дешевше аналогів.

Також з французьких автомобілів виділяють Peugeot 307. Кращий його варіант має дизельний силовий агрегат і МКПП. Такий транспортний засіб має низьку витрату палива і надійну підвіску.

На четверте місце аналітики поставили Skoda Octavia Tour, яка надійна в будь-яких комплектаціях, але більшого поширення набула з двигуном на 1,6 літрів. Підвіска легко справляється з нашими умовами експлуатації транспортних засобів, а мотор простий в обслуговуванні.

Виділився і німецький Volkswagen Passat B6, аналітики назвали його «витривалим», але комфортним і сучасним. Представлений тільки з дизельними двигунами.


Не пропустіть