Названо ТОП-3 доступних кросоверів для зими (Фото)

Зима вимагає серйозного підходу до вибору автомобіля, оскільки повний привід більш безпечний на слизьких дорогах. Саме тому експерти склали ТОП-3 доступних кросоверів для негоди.

Повний привід і високий кліренс – головні союзники на слизьких дорогах. Однак не всі автомобілі класу SUV можуть похвалитися доступністю. У цьому ТОП-3 експерти врахували вимоги більшості покупців і назвали кращі кросовери за мінімальною ціною.

Найдоступнішим в даному сегменті є Renault Duster. Досить непогана модель за свої гроші. Автомобіль має високий кліренс, повний привід, а також доступна як механічна, так і автоматична коробка передач. Під капотом може бути встановлений бензиновий силовий агрегат на 1,6 або 2,0-літра, а також дизельний мотор на 1,5-літра. Далі в ТОПі розташований Hyundai Creta – досить непогана модель за досить розумну ціну. Транспортний засіб має досить великий кліренс в 190 міліметрів. Для покупців є доступні тільки два атмосферника на 1,6 і 2,0-літра.

Очолює рейтинг Ford EcoSport, який не може похвалитися достатком комплектацій. Клієнту доступний лише 2,0-літровий бензиновий двигун, який працює в парі з автоматичною коробкою передач. Кліренс транспортного засобу становить 200 міліметрів, а система блокування диференціала дозволить подолати навіть слизькі дороги.


Не пропустіть