Дивовижно: Audi S4 Cabrio в шкіряному “вбранні”

Шкірою і алькантарою в обробці інтер’єру автомобіля вже мало кого здивуєш. А ось для обробки екстер’єру ці матеріали використовують вкрай рідко. Досі був відомий лише один автомобіль в “шкіряному пальто” – це Skoda Superb, зроблений за участю студентів з університету Флоренції, пише fishki.net

Крістіан Еффінгер (Christian Effinger) з німецької комуни Ціммерн-унтер-дер-Бург (Zimmern unter der Burg) ушляхетнив таким чином повнопривідний Audi S4 Cabrio ((8H) зразка 2004 року з 4,2 літровим V8-двигуном потужністю 344 к.с.

Навички роботи зі шкірою і алькантарою Крістіан освоював у власній майстерні “Leder Art”, що спеціалізується на перетяжках сидінь авто і м’яких меблів. Крім “шкіряного пальто”, кабріолет Audi S4 отримав розширені колісні арки (2,5 см – передні, 3,5 см – задні), тоновані фари головного світла і задні ліхтарі, нову вихлопну систему HMS з регульованими клапанами, пневматичну підвіску від GAS (German Airride Systems), колісні диски BBS CI-R (9 × 20 ET25 спереду і 10,5 × 20 ET35 ззаду з гумою 245/30 і 285/25 відповідно) та інші навороти.

Цікаво, наскільки практичний подібний “прикид” для авто? Як мити, як доглядати?


Не пропустіть