Ford продемонстрував унікальний Mustang із середнім розташуванням двигуна (Фото)

Чотири зображення, опубліковані компанією Ford Performance на її офіційному сайті, розповідають історію концепту Mustang із середнім розташуванням двигуна. Автомобіль розробили ще в минулому столітті, але потім забули про нього.

Компанія згадує, що натрапила на ці зображення п’ять років тому і з того часу намагається дізнатися історію автомобіля. Колишній керівник Ford Archives Дін Вебер зв’язався з автором і оглядачем Mustang Джоном Клора в Ford Performance, а також з Джоном Кліннардом з відділу зі зв’язків з громадськістю Ford на Західному узбережжі, щоб розгадати таємницю, але все це було в значній мірі марно.

Єдині відомі відомості, це те, що концепцію сфотографували в студії дизайну в Дірборні 2 травня 1966 року. Імовірно, на знімках постав Ford Research, який був попередником відомих моделей італійського бренду.

Але провідний дизайнер Гейл Халдерман дотримується іншої думки про походження автомобіля. Він вважає, що зображений тут мустанг із середнім розташуванням двигуна не має нічого спільного з Ford Research, так як він був розроблений пізніше.

В результаті компанія Ford звернулася до всіх своїх шанувальників і експертів з проханням розповісти про походження машини, так як конкретних даних поки немає.


Не пропустіть