ТОП-7 легкових автомобілів, що проїжджають понад 300 тисяч кілометрів без ремонту (Фото)

Експерти провели досить глибоке дослідження, в рамках якого вони визначали найбільш надійні легкові автомобілі. Наведений порталом Cars.com рейтинг враховує не тільки результати численних тестів, а й відгуки власників.

Одним з найбільш надійних легкових автомобілів був визнаний Toyota Camry. Японський бізнес-седан забезпечує комфортабельне пересування в тому числі і на наших автодорогах і відрізняється зручним управлінням. Попадання Camry в цій рейтинг обумовлено тим, що автомобіль оснащується дійсно надійними КПП і двигунами. Крім того, седан відрізняється продуманою підвіскою, яка забезпечує прогнозовану поведінку машини на дорозі.

На другій сходинці рейтингу опинилася Honda Accord. Японський седан увібрав в себе якості преміальних і сімейних автомобілів. Як і Camry, Accord виділяється за рахунок унікальної підвіски, поглинати дорожні нерівності. Забратися вище в даному рейтингу японської моделі не дозволили передні стійки. Вони досить часто піддаються корозії.

На третьому рядку розмістилася Honda Civic. Ця модель після проведеного 5 років тому рестайлінгу стала надійнішою завдяки глибоко переробленій ходовій частині. Автомобіль отримав поліпшені передні стійки і жорсткий підрамник, що доповнює задню підвіску.

На наступному рядку несподівано розмістився гібридний автомобіль Toyota Prius. Попадання хетчбека в даний рейтинг частково забезпечила модульна платформа TNGA, на якій він заснований. Дана база відрізняється підвищеною міцністю і забезпечує хороший рівень пасивної безпеки. У доповненні до сказаного варто відзначити, що Prius споживає значно менше палива, ніж всі представлені автомобілі.

Четверте місце експерти віддали Toyota Corolla. Бюджетний седан протягом багатьох років залишається одним з найбільш затребуваних автомобілів в світі. Високий попит обумовлений не тільки надійністю і доступністю Corolla, але і її сучасним оснащенням і комфортабельним салоном. До числа недоліків цього седана в порівнянні з названими вище моделями відноситься погана керованість.

На передостанній сходинці рейтингу ТОП-7 надійних автомобілів виявився Ford F-150. Дана модель є найбільш продаваною в світі. До теперішнього моменту Ford випустив понад 30 мільйонів примірників F-150. Крім високої міцності, американський пікап пропонує покупцям постійний повний привід і забезпечує відмінну безпеку.

На останній сходинці опинилася Toyota 4Runner. Дану модель можна назвати повноцінними легкових автомобілів. Це, скоріше, кросовер з підвищеними позашляховими здібностями.


Не пропустіть