Мрія кожної людини: надзвичайно комфортний будинок на колесах

Мабуть, будь-який сучасний городянин на певному етапі свого життя мріє втекти з галасливого мегаполісу кудись в глушину. Але багатьох зупиняє той факт, що доведеться розпрощатися з усіма благами цивілізації. Але мрії збуваються! Комфортний будинок на колесах дозволить вирішити цю проблему, пише novate.ru.

Відносно будинків на колесах існує чимало стереотипів. Навіть сьогодні для багатьох це явище асоціюється з чимось вкрай незручним, некомфортним і навіть неприємним. Безумовно, на ділі все не так. Будинки на колесах зробили крок вельми далеко від принципу «тільки найнеобхідніше». Підтвердженням тому новий будинок-причіп Vista, в якому є все для комфортного життя.

Почати, мабуть, варто з габаритів будинку на колесах Vista. Його довжина, становить 7.92 метра, ширина – 2.5 метра, а висота 2.7 метра. Вага всієї конструкції при базовій завантаженні – 2 720 кілограм. Цілком очевидно, що в такі габарити «дому» можна помістити багато корисних і більш того – зручних речей.

Усередині Vista є все необхідне. Є невеликий обідній столик, розрахований на двох чоловік. Є «стандартний» сучасний кухонний набір з плитою, раковиною, шкафчиками і шафою для посуду. Є також духовка, холодильник і мікрохвильова піч. В Vista є комфортне спальне місце, яке «розкладається» і може трансформуватися з невеликого дивана в ліжко.

Серед інших благ Vista є такі речі як автоматичний клімат контроль, система опалення, музичний центр, точка доступу Wi-Fi і навіть широкоформатний телевізор. Важливо відзначити, що всі ці «блага» заховані в меблі і висуваються в полках тільки при необхідності. Зроблено це для економії вільного простору.

Ще однією відмінною рисою Vista є вже згадана система опалення. Однак вона мало чого б коштувала без системи утеплення. Вся справа в тому, що Vista прекрасно тримає тепло, не дивлячись на використання дуже великих вікон.


Не пропустіть