Ексклюзивний Mercedes-Benz 300SL Gullwing продають за нeймoвiрнy сyмy (Фото)

Онлайн-аукціон Bring a Trailer виставив на торги одну з найбільш культових моделей в історії – купе Mercedes-Benz 300SL, яке має двері типу «крило чайки».

За всю історію було випущено тільки 1,4 тис. екземплярів купе Mercedes-Benz 300SL Gullwing. Виставлений на продаж автомобіль був зібраний в 1957 році. З конвеєра купе вийшло в сріблястому кольорі, але під час реставрації його замінили на сіро-блакитний відтінок. Штатні 15-дюймові диски отримали фірмові ковпаки, які поєднуються з кольором кузова.

Інтер’єр Mercedes-Benz 300SL Gullwing також повністю відновили. Його перефарбували і перешили із застосуванням оригінальних відтінків марки того часу. Під панеллю приладів встановили магнітолу Becker Mexico.

В оснащенні рідкісного купе знаходиться 3,0-літровий двигун М198 з механічним уприскуванням Bosch, який за документами повинен розвивати 215 к.с. У парі з мотором працює 4-швидкісна механічна коробка передач. Обидва агрегати в даній зв’язці є заводськими.

Пробіг Mercedes-Benz 300SL Gullwing 1957 року випуску становить 91 тис. кілометрів. На момент написання матеріалу максимальна ставка досягла неймовірних 1 050 000 доларів. При цьому до кінця торгів на аукціоні ще кілька днів.


Не пропустіть