Вантажний електровелосипед-намет, на якому можна перевезти практично все

Тим, кому доводиться деколи перевозити різні вантажі (зокрема і великогабаритні), варто звернути увагу на новий вантажний електровелосипед – екологічне для навколишнього середовища і економічне для власника рішення. Та й непомітним на дорозі, завдяки незвичайному дизайну, точно не залишишся, пише novate.ru

Спочатку Armadillo electric cargo bike позиціонувався як велосипед для перевезення вантажів. Для цього до велосипеда кріпиться спеціальний штатний причіп, який додає секцію для установки вантажів, і додаткова колісна вісь. З її допомогою на цьому велосипеді перевозити можна практично все. Конструкція велосипеда витримає навіть предмети меблів!

Armadillo electric cargo bike, по суті, індивідуальний вантажний транспортний засіб. В основі велосипеда лежить чотириколісна база. При цьому оригінальний велосипед Armadillo, який в свою чергу ліг в основу всього проекту, був двоколісним.

У режимі транспортного засобу новий Armadillo розрахований на двох чоловік – водія і одного пасажира. На велосипеді є тент, який повинен захищати велосипедистів від негоди, зокрема від будь-яких опадів і вітру. При необхідності тент може бути знятий з велосипеда. У ньому також передбачені вікна, кватирки і двері.

Наводиться в дію велосипед як за допомогою м’язової сили велосипедиста, який крутить педалі, так і електродвигуном потужністю 250-ват. Харчується велосипед від двох літій-іонних акумуляторів. Працює ця “вантажівка” майже безшумно. Заряджаються акумулятори за допомогою станції, що входить в комплект з велосипедом. Підключається цей пристрій до будь-якої домашньої розетки на 220 Вольт. При необхідності Armadillo може працювати на одному акумуляторі, поки другий знаходиться на зарядці.


Не пропустіть