Найкрасивіші двигуни в світі (відео)

3,8-літровий, шестициліндровий, V-подібний, турбований двигун Nissan потужністю 565 к.с. Ракетний Aerojet Rocketdyne RS-25. Кращі силові агрегати Mercedes-Benz. Сьогодні пропонуємо вам переглянути найкрасивіші двигуни в світі, пише popmech.ru.

Ппоговоримо про красу. Поняття це, звичайно, неконкретне. Але якщо від точної, злагодженої роботи деталей сучасного двигуна, від виду їх бездоганної елегантності починає прискорено битися серце, – то що це, якщо не краса? .. Запускаємо серце в роботу з 5-хвилинним роликом про появу на світ двигуна для новітнього суперкара 2017 Nissan GT-R. 3,8-літровий, шестициліндровий, V-подібний, турбований, здатний розвивати до 565 к.с. А його ручне збирання в Японії – процес, що нагадує вдумливу інженерну медитацію, не зіпсуту фоновою музикою.

До речі, про музику. У світі, виявляється, є маса справжніх цінителів звуку роботи якісного двигуна – любителів послухати вереск движків гоночних болідів; низький, впевнений гуркіт важких дизелів; чіткий, ясний голос ДВЗ сучасних автомобілів. Ця «любов вухами» настільки поширена, що в офіційному відеоканалі Mercedes-AMG публікуються чисті записи звуків, які виробляють найкращі двигуни компанії.


Не пропустіть