ТОП-5 унікальних автомобілів, які можна побачити тільки в Україні

Українські автолюбителі сміливо переробляють і модернізують свої машини, пише autonews.com.ua

Зовсім не обов’язково мати величезну суму грошей на банківському рахунку, щоб сміливо втілювати в життя свої найбожевільніші мрії. Навпаки – найчастіше саме брак ресурсів підігріває наші прагнення і спонукає шукати можливості реалізації своїх ідей. Це породжує винахідливість, якою можуть похвалитися і українські автомобілісти.

Пропонуємо вам підбірку з 5 унікальних екземплярів авто, які можна побачити тільки в Україні.

Кабріолет «Мрія»

49842_01
Завзятий автоаматор з села Саврань Одеської області з самого дитинства мріяв стати володарем шикарного кабріолета, і мрія збулася. Фантазеру Дмитру Третьяку вдалося сконструювати кабріолет з старенького «Запорожця». Тепер дивний автомобіль щодня радує всіх жителів Саврані.

Патріотичний автомобіль з Харкова

49843

Мешканка Харкова Ірина Рассадина вирішила прикрасити свій автомобіль, коли зрозуміла, що перемога в майбутніх перегонах їй точно не світить. «Якщо вже програвати, то красиво», – говорить вона. Ідею пофарбувати кузов в кольори національної символіки вона вважала дуже вдалою, і незабаром отримала яскраве тому підтвердження: водій, якого вона «притерла», стоячи в нескінченній пробці, вибіг з автомобіля і, замість того, щоб влаштувати скандал, підійшов до вікна і дружелюбно попросив прийняти подарунок – два синьо-жовтих браслети.

Машина часу з «Жигулів»

49844

Донецький автолюбитель Віктор Філоненко створив воістину унікальний екземпляр – автомобіль «Вікторія» з дверима, що відкриваються вгору. Віктор каже, що людей настільки дивує незвичайний дизайн авто, що його часто змушують зупинитися для того, щоб зробити знімок.

Електромобіль «Панько»

49847

75-річний киянин Едуард Рудик захопився автомобільною індустрією з самого дитинства. Коли Рудик був учнем середньої школи, він читав безліч журналів про автомобілі і завжди дивувався тому, що автомобілі вітчизняного виробництва такі незграбні і непрактичні в порівнянні з іноземними моделями. У 1983 році він вирішив виправити це непорозуміння і побудував найцікавіший двомісний автомобіль «Пульсар». Сьогодні Едуард є творцем 20 оригінальних моделей. Один з них придбав режисер Федір Бондарчук для зйомок свого фільму. Останнє дітище талановитого українського інженера – автомобіль «Панько».

Дзеркальний Volkswagen Passat від львів’янина

49846

Львівському автолюбителю набрид нудний вид його «Пасату». До того ж автомобілів цієї моделі їздить по місту досить багато, тому водій вирішив виділитися і відправив машину в одне з тамтешніх тюнінг-ательє. Майстри отримали цікаве замовлення – власник попросив зробити панелі корпусу дзеркальними. У підсумку, рядовий автомобіль отримав незвично привабливий вигляд спортивного автомобіля.


Не пропустіть