Як з Toyota Sunrade 1981 зробили дивовижний сідельний тягач

Це Toyota Pickup 1981 року випуску в комплектації Extended Cab, і вона просто чудова! Причому мова як про стан конкретного екземпляра (який все одно вражає, адже машині вже цілих 35 років!), так і про дизайн моделі, пише fishki.net.

Зроблена вона, як не важко здогадатися, на базі Toyota Hilux третього покоління, а відрізняється в першу чергу подовженою базою, парою додаткових пасажирських місць і розширеним вантажним відсіком. Ну, а найголовніша відмінність – можливість підчепити до неї житловий трейлер, що запросто перетворює даний дует у цілком пристойний будинок на колесах!

Причому це зовсім не заводське виконання, як можна було подумати, а все ж саморобка. Але якість проведених робіт вражає! Трохи технічних подробиць – двигун 22R, коробка – 5-ступінчаста механіка, а актуальний пробіг автомобіля – всього лише 34760км.

Думаю, подробиці про трейлері також не будуть зайвими – він називається Sunrader, знаходиться в прекрасному стані, і розміститися в ньому з повним комфортом можуть аж 4 дорослі людини. Крім того, він може похвалитися повним санвузлом, а також кухнею. Просто мрія!


Не пропустіть