Вражає: “колекція” легендарних автомобілів біля приватного будинку

Шанувальникам іноземних автомобілів 80-90-х з поганою нервовою системою або серцевою недостатністю краще відвернувся від екранів. Нижче ви побачите місце, де зібрана унікальна колекція машин, про які досі мріють багато – BMW 6-series, Nissan 300 ZX, Porcshe 924, Mitsubishi Sapporo і т. Д. Але ось у чому проблема – все не на ходу і знаходяться в занедбаному стані, пише fishki.net.

Отже, розповідаємо про дивовижне місце в м. Жодіно, де на одній ділянці знаходяться 20 машин (раніше було 22), один мотоцикл, 4 бічних причепи і море запчастин. А також два будиночки і величезний триповерховий котедж в занедбаному стані.

Місце було виявлено в березні минулого року. Від місцевих автолюбителів вдалося з’ясувати, що людина, що скуповувала машини, раніше продавала їх на запчастини. В даний час нічого не продає, хоча людей до нього зверталося/звертається багато. Все ж продає, але за дуже великим цінами. Хоче відновити, але машини стоять без діла і далі … За рік пропав один мотоцикл, Mercedes S600 і Chrysler New Yorker. Напевно, хтось із наполегливих зміг їх там придбати:


Не пропустіть