10 найкращих сучасних позашляховиків

Останнім часом великою популярністю користуються кросовери і так звані «паркетники», які призначені в основному для їзди по асфальту, ну максимум по грунтовій дорозі. А як же справжні, брутальні позашляховики? Невже вони вимерли в боротьбі за економічність витрати палива? Нічого подібного, на сучасному ринку ще залишилося чимало відмінних автомобілів, яким під силу будь-які дороги, так само як і їх відсутність. Сайт FullPicture представляє вам десять кращих сучасних позашляховиків.

1. Jeep Wrangler Rubicon Hard Rock Edition.

i

Навряд чи хто дорікне Jeep Wrangler в нестачі позашляхових якостей, адже це справжній монстр для підкорення яких завгодно природних ландшафтів. Однак модель Rubicon Hard Rock Edition, що вийшла обмеженою серією, ще більше схожа на свого попередника – легендарний армійський джип Willys MB.

2. Toyota 4Runner TRD Pro.

i-1

Повнопривідний позашляховик, який відрізняється дуже високою підвіскою, що дозволяє йому долати круті схили і пересуватися в будь-яких умовах. Спеціальна версія TRD Pro має посилену підвіску, захист днища та інші атрибути справжнього позашляховика. Потужність двигуна становить 270 к.с.

3. Nissan Xterra Pro-4X.

i-2

Відмінний позашляховик, що поєднує в собі підвищену прохідність і високий рівень комфорту в салоні. Автомобіль однаково гарний як для справжнього бездоріжжя, так і для поганого асфальту, який у нас, на жаль, не рідкість. Проте в місті такий автомобіль буде дуже комфортний не тільки взимку, але і влітку. Nissan Xterra Pro-4X в будь-якому місці стане королем доріг. Xterra Pro-4X обладнаний системою автоматичного контролю стійкості на спуску і іншими хитромудрими електронними примочками, сильно полегшують життя водієві.

4. Toyota Land Cruiser.

i-3

Сучасний позашляховик, оснащений 5,7 літровим двигуном V8 потужністю в 380 к.с. Цей автомобіль відрізняється прекрасною чутливістю рульового управління і наявністю допоміжних електронних систем. Land Cruiser, без сумніву, здатний впоратися з подоланням будь-яких перешкод.

5. Dodge Ram Power Wagon.

i-4

На відміну від попередніх моделей, Ram Power Wagon був створений саме як автомобіль для підкорення бездоріжжя. Потужний і міцний пікап обладнаний всім необхідним для пересування по важкодоступних місцях – тут присутній і електронне блокування диференціала і потужний 410-сильний двигун і лебідка, розрахована на навантаження до 5,5 тонн.

6. Chevrolet Colorado Z / 71.

i-5

Ще один пікап, на якому можна без проблем з’їхати з гладкої асфальтованої траси і поїхати по пересіченій місцевості. Може на звання короля бездоріжжя Colorado Z / 71 і не тягне, однак він цілком може скласти гідну конкуренцію іншим авто в цьому списку.

7. Ford Raptor.

i-6

Ford Raptor – це спеціальна версія пікапа Ford F-150, адаптована для пересування по пересіченій місцевості. Високий кліренс, 6,8-літровий двигун на 410 к.с. і 35-дюймові шини дозволяють їздити на цьому авто практично скрізь, де душа забажає.

8. Land Rover Range Rover.

i-7

За модним дизайном Range Rover ховається справжній монстр, яка не злякається навіть найсерйозніших випробувань на бездоріжжі. Крім високого дорожнього просвіту, цьому сприяє також 5-літровий двигун V8, потужність якого становить цілих 510 к.с.

9. Ford Super Duty

i-8

Ще один серйозний пікап, що володіє підвищеною прохідністю і вантажопідйомністю. Автомобіль має 6,7-літровий дизельний двигун з турбонагнітачем. Відмінною рисою моделі є здвоєні задні колеса.

10. Mercedes-Benz G500.

i-9

Потужний, брутальний і дуже популярний представник сімейства «гелендвагенів». G500 заслужено вважається одним з найбільш «суворих» автомобілів і відмінно підходить для їзди по будь-якому виду доріг.


Не пропустіть