Культовий фургон Volkswagen продемонстрували у новому вигляді (Фото)

А що, якби замість DeLorean творці фільму “Назад у Майбутнє” в якості машини часу вибрали VW Bus?

Так, ми не можемо уявити цей знаковий фільм без автомобіля з кузовом з нержавіючої сталі і підйомними дверима, проте хлопець на ім’я Кортленд Фіннеган зробив це, і ось як тепер виглядає його VW Bus 1967 року.

Ідеєю стало виготовлення машини, яка відображала б в собі дух фільмів, тому Фіннеган звернувся в BLVD Customs за допомогою в створенні єдиного в своєму роді автомобіля, натхненного знаменитої трилогією. І на тлі заїжджених DMC-12 цей Bus виглядає досить свіжо.

Кузов автомобіля обтягнули плівкою під нержавіючу сталь, щоб він нагадував кузов DeLorean, і встановили двері типу “крило чайки”, проте бічна двер залишилася стандартною.

Салон автомобіля був повністю перероблений і зроблений заново, а кольори матеріалів були взяті з логотипу фільму. Водійське місце майстра перетворили на справжній кокпіт, і тепер воно може похвалитися тимчасовим модулем і конденсатором потоку.

Впевнені, що Bus став би чудовою машиною часу, якби Док Браун і Марті МакФлай перемістилися в 70-ті роки, але вони, на щастя, цього не робили. Та й до 88 миль в годину (141км/год) без доробок автомобіль не розігнався б.


Не пропустіть