Вражає: як в Україні тюнінгують Infiniti (Фото)

Infiniti позиціонують як преміум бренд від Nissan, тому його рідко модифікують. Такі машини часто отримують мінімальні зміни зовнішнього вигляду.

В Україні популярні Infiniti моделей QX, G, Q та FX. Саме їх часто тюнінгують власники.

На машинах японського бренду можна побачити замінену оптику, пофарбовану решітку радіатора, інші колісні диски тощо. На Infiniti часто ставлять колеса відомих виробників. Зокрема в Україні на один екземпляр моделі Q50 встановили диски фірми Vossen VLE1. Таких дисків випустили всього 400 комплектів. Також ця машина має спойлер і дифузор від фірми STILLEN.

В салон преміальних авто змін не вносять. Іноді матеріали обшивають алькантарою, встановлюють додаткове обладнання та потужніші акустичні системи. Двигун рідко тюнінгують. Від заводу машина має достатньо потужності. Так 2-літрові агрегати розвивають 200 “коней”. Мотори об’ємом 3,7 л мають потужність 333 к. с.

На модель G35 Coupe встановили впускну систему HKS, фільтр нульового опору з датчиком масової витрати повітря і повним входом, прямоточну випускну система Greddy, спортивну гальмівну систему.

Gazeta.ua пропонує добірку фотографій тюнінгованих автомобілів Infiniti


Не пропустіть