Рейтинг найшвидших і недорогих автомобілів

Якщо в гаманці не вистачає грошей на швидкісний автомобіль мрії, не варто засмучуватися, тому що існує цілий ряд моделей на ринку, які задовольнять всі вимоги і будуть відповідати фінансовим можливостям. Їх можна знайти серед спортивних машин, хетчбеків і доблесних маслкарів. Пропонуємо огляд недорогих автомобілів, які мають чудові технічні характеристики, пише novate.ru.

15. Chevrolet Sonic RS – 20 320 доларів

Це малолітражних швидкісна міська модель від компанії Chevrolet. Це не машина, а ракета. На перший погляд автомобіль Sonic RS виглядає як хетчбек, але він оснащений турбодвигуном об’ємом 1,4 літра, потужністю 138 к.с. і крутним моментом 200 Нм.

14. Honda CR-Z – 20 145 доларів

Модель Honda CR-Z розроблена для людей, які люблять тиснути на педаль швидкості, але не люблять постійно заправлятися. Це і не равлик, але і не демон. Відверто кажучи, з 4-циліндровим 1,5-літровим двигуном потужністю 130 к.с. гібридний автомобіль навряд чи зможе виграти гонку. Хоча він заявлений, як спортивна модель обтічної форми, якою приємно керувати.

13. Kia Forte Koup – 23 625 доларів

Якщо хтось любить 2-літрові двигуни потужністю 173 к.с або 1,6-літрові двигуни з турбонаддувом потужністю 201 к.с, то автомобіль Forte впевнено займе місце улюбленця. Завдяки турбодвигуну автомобіль розганяється від 0 до 100 км / год за 6,8 секунд. Він привертає увагу своїм обтічним дизайном і енергійністю. Автомобіль склав гідну конкуренцію Hyundai Veloster Turbo і Honda Civic Si.

12. Fiat 500 Abarth – 22 195 доларів

Зовні автомобіль схожий на іграшку, але нічого позбавленого смаку в ньому немає. На дорозі він поводиться впевнено, так як оснащений 1,4-літровим 4-циліндровим двигуном потужністю 160 к.с. і крутним моментом 230Нм, а максимальна швидкість цієї «ракети» 208 км / год.

11. Honda Accord Coupe – 23 625 доларів

Автомобіль Honda Accord став гідним конкурентом для Miata, так як двигун базової моделі потужністю 185 к.с додав швидкості. Зовні модель нагадує сімейний автомобіль, але на шосе – це справжній потужний звір з 3,5-літровим двигуном, який може видати потужність 280 к.с. Якщо ви хочеться заощадити, то і базова модель гідно покаже себе на дорозі.

10. Ford Fiesta ST- 21 400 доларів

Скромний зовні автомобіль Ford Fiesta оснащений пакетом ST: 6-ступінчаста коробка передач і 1,6-літровий Ecoboost двигун потужністю 197 к.с. і крутним моментом 274 Нм. Дані характеристики дозволяють віднести його до класу спортивних і бюджетних моделей. Ford Fiesta розганяється від 0 до 100 км / год за 6,7 секунд.

9. Mini Cooper S Coupe – 24 750 доларів

Mini Cooper S Coupe – це спортивна версія автомобіля Cooper, модель з двигуном потужністю 181 к.с. Міський недорогий автомобіль здатний розвивати великі швидкості, максимальна 230 км / год. У цій моделі відсутні задні сидіння, а багажник менший об’ємом, ніж у стандартного Mini.

8. Mazda MX-5 Miata – 23 720 доларів

Автомобіль Miata – гідна модель. Це бездоганний родстер, але не королівський, але з двигуном потужністю 191 к.с. здатний зірватися з місця в будь-який момент. Серед такого класу машин він пропонує набагато більше своєму власникові.

7. Volkswagen Golf GTI – 24 995 доларів

Тут нема чому дивуватися, так як багато хто вважає автомобіль Golf одним з кращих хетчбеків, які коли-небудь продавалися, і за ціною, і за технічними характеристиками. У компактного, за формою кузова, 4-дверного, 5-місного потужного автомобіля з двигуном з турбонаддувом під капотом заховані 210 к.с. Автомобіль від 0 до 100 км / год розганяється за 5,8 секунд.

6. Hyundai Veloster Turbo – 22 300 доларів

На перший погляд Hyundai Veloster Turbo виглядає як гоночний автомобіль. Крім того, за своїми технічними характеристиками він більше призначений для їзди по пересіченій місцевості, ніж по вулицях міста. Модель може похвалитися двигуном потужністю 201 к.с. і крутним моментом 234 Нм.

5. Scion FR-S – 24 700 доларів

Зовнішній вигляд автомобіля FR-S винятковий. Управління ним, особливо педалями, можна віднести до найкращих особливостей моделі, і цим обумовлена ​​відносно висока ціна. Завдяки 2-літровому 4-циліндровому двигуну потужністю 200 к.с. автомобіль розганяється від 0 до 100 км / год за 6 секунд.

4. Ford Focus ST – 23 625 доларів

Автомобіль є найпотужнішою моделлю Ford – це величезний стрибок у розвитку спортивних моделей такої якості, 252 кінські сили. За місткості його порівнюють з позашляховиками. За зовнішнім і технічними характеристиками – це одна з кращих моделей.

3. Honda Civic Si – 22 790 доларів

Якщо не брати до уваги чудові інженерні рішення, якими характеризується автомобіль Civic, це не просто спортивна модель на кожен день. Він оснащений останніми розробками інженерів компанії Honda, включаючи систему HondaLink, яка забезпечує доступ до інтернету під час їзди. Подібні технології, 4-циліндровий двигун VTEC потужністю 205 к.с.- це рецепт ідеального автомобіля. Залишається тільки вибрати купе або седан.

2. Ford Mustang – 22 510 доларів

Автомобіль 2014 року Mustang завдяки незвичайному виду фар має особливий вид. Це традиційний американський маслкар, але це не означає, що доведеться просто платити за бренд. Модель з 3,7-літровим V6-подібним двигуном потужністю 305 к.с. доступна за розумною ціною. За потужністю автомобіль відповідає Mustang з V8 подібним двигуном, але з економії палива перевершує.

1. Chevrolet Camaro – 23 555 доларів

У представленому огляді автомобіль знаходиться не завдяки своїй легендарній назві, а доступною ціною, потужністю і іншим характеристикам. Поява інтерпретації колись відомої моделі вдихнуло нове життя в бренд Chevrolet в 2009 році. Автомобіль з двигуном потужністю 323 к.с. не вимагає частих заправок. На 50 км витрата бензину становить 4 л. Відродження моделі було правильним рішенням. Сьогодні це лідер на ринку, ось тільки якщо захочеться кабріолет Chevrolet Camaro 1 LT, доведеться заплатити більше.


Не пропустіть