Як визначити звідки автохам? (Інфографіка)

Напевно, кожному законослухняному автомобілісту доводилося стикатися на дорогах з недисциплінованими водіями. Як визначити звідки автохам?

На жаль, недисципліновані водії, які «підрізають», агресивно поводяться на дорозі і не дотримуються ПДР, зустрічаються на дорогах доволі часто. Такого земляка зі свого регіону легко впізнати, але як визначити звідки автохам, якщо на його машині закріплено номер незнайомої області?

Для того, щоб легко визначити звідки транспортний засіб, Головний сервісний центр (ГСЦ) МВС України розробив і розмістив на своєму інтернет-сайті для всіх вітчизняних водіїв зручну інфографіку, пише autocentre.ua

«Головний сервісний центр розробив зрозумілу інфографіку з картою України, на якій зображено серії державних номерних знаків для різних регіонів. Тепер ви знатимете з якого регіону був ввічливий водій, який вас пропустив, або навпаки – звідки був дорожній хам», – так презентував цю новинку керівник ГСЦ Владислав Криклій.

Головний сервісний центр постійно працює над тим, щоб покращити якість обслуговування у своїх територіальних центрах і генерує креативні ідеї для того, щоб полегшити життя українським автомобілістам. Нагадаємо, що нещодавно ГСЦ запровадив так звані інформери, які зможуть виручити водіїв при порушенні ними правил паркування. У цій так званій записці власник авто, поставленого на стоянку некоректно (блокує проїзд або виїзд інших авто тощо) зазначатиме свій контактний номер мобільного. Використання таких інформерів дасть змогу за необхідності оперативно викликати водія, для того щоб той швидко прибрав свою машину, що заважає іншим автомобілістам. Такі записки з’являться в територіальних сервісних центрах по всій Україні вже найближчим часом, а якщо немає часу чекати – то макет подібної «записки» можна роздрукувати самостійно, скориставшись відповідним посиланням.


Не пропустіть