Які супербюджетні автомобілі можна придбати в Україні

Складено список нових автомобілів, які в Україні можна придбати за 200 тисяч гривень.
Видання autotheme.info називає такі авто супербюджетними. У цей список потрапило 9 машин:

Sаipa Tiba. Іранський бюджетник з півторалітровим двигуном, який уже встигли полюбити таксисти.

Daewoo Matiz. Офіційно сьогодні саме йому належить звання найдоступнішого автомобіля в Україні. Під капотом автомобіля працює восьмисоткубовий двигун, який, швидше за все, здивує своєю ненажерливістю.

ЗАЗ Sens. Повністю “український” автомобіль, який повинен був витягнути український автопром з того місця, де він зараз перебуває. Правда ціна, майже в 200 тисяч гривень цьому ніяк не сприяє.

Jac J2. Ккитайський бюджетний автомобіль класу А з літровим двигуном і заявленою середньою витратою бензину 4,1 літра на 100 км.

Lada Granta. Автомобіль B-класу, представлений ще в 2011 році. Продукт волзького автозаводу, як не дивно поставляється в Україну і просувається автодилерами, незважаючи на війну наших держав.

Zotye Z100. Як і продукція марки Jac, завозиться в Україну корпорацією “Богдан”, що належить Порошенкові. Ця модель за своїми характеристиками аналогічна Jac J2.

Ravon R2. Узбецька копія Chevrolet Spark. Це друга модель UZ-Daewoo в списку найбільш доступних моделей.

ЗАЗ Forza. Здешевлена ​​українська версія китайської Chery A013.

Geely CK. Бестселер на ринку України з 2007-го року. Бюджетний автомобіль з тонкою сталлю, який не відрізняється високою надійністю, але має багато функцій, за якими перевершував продукцію АвтоВАЗу.


Не пропустіть