Бандитські машини 90-х: скільки зараз коштують авто з «Бригади» чи «Бумера»

Ще двадцять років тому ці автомобілі були недоступними для більшості людей.

Втім, деякі автівки зовсім недешеві й зараз.

Особливо, якщо розглядати моделі у майже ідеальному стані. Але деякі культові машини можна придбати буквально за копійки, щоправда, такі автомобілі зажадають вкладення грошей і часу.

Lincoln Town Car 

Знайти Town Car першого покоління, який знімався в «Бригаді», зараз вже непросто. Автомобіль випускався з 1980 по 1989 рік. На вторинному ринку машин зовсім мало, недорогі екземпляри понівечені жахливим тюнінгом. А ось величезний седан, що зберіг свій первісний вигляд, коштуватиме мінімум від 5 тисяч доларів.

Насправді, в серіалі знімалося два автомобілі, за уважного розглядя це очевидно – трохи різниться дах і передній бампер. Головним героєм стала машина 1982 року випуску, історія другого автомобіля, що брав участь в зйомках, невідома.

Lamborghini LM002

Також в «Бригаду» потрапив фактично унікальний позашляховик Lamborghini. Знайти таку машину в продажу непросто, і вартість буде дуже значною – понад мільйон доларів. Випускалися італійські позашляховики протягом десяти років, з 1983 по 1993 рік. Проте, це велика рідкість. Всього було зроблено 301 авто.

Знімальній групі пощастило, довго шукати незвичайний автомобіль не довелося – позашляховик належить акторові Олександру Іншакову, який був продюсером серіалу і зіграв у ньому епізодичну роль.

BMW Е34


Зараз «п’ятірку» третього покоління, що випускалася з 1988 по 1997 рік, складно назвати розумною купівлею. Але автомобілів у продажу дуже багато, для охочих вкласти гроші і час у відновлення є автівки від 2.5 тисяч доларів. За машину в дуже хорошому стані доведеться віддати вже більше.

Volvo 850

Цей автомобіль, що випускався з 1991 по 1997 рік, свого часу був популярний серед кримінальних авторитетів. Звичайно, серіал про «буремні дев’яності» не обійшовся без цієї моделі.

Зараз таких машин у продажу досить багато, власники готові розлучитися з ними за суму приблизно 2-3 тисячі доларів. Вартість невисока, але обслуговування Volvo серйозно вдарить по гаманцю автомобіліста, який зважився на таку покупку.

Toyota Land Cruiser 80

Без легендарного «Крузака», звичайно, серіал про бандитів не міг обійтися.
Автомобіль випускався з 1989 по 1997 рік, в 1995 році пережив невеликий рестайлінг. Дешево, незважаючи на вік, такий автомобіль не обійдеться – ціни починаються від 5 тисяч доларів.   Land Cruiser славиться своєю надійністю і саме тому з роками мало втрачає в ціні.

Chevrolet Tahoe

Великий і брутальний американський позашляховик був одним з культових автомобілів в 90-ті. Перше покоління, що потрапило в «Бригаду», випускалося з 1995 по 1999 рік.
У продажу машин небагато, але вибір є. Ціни від 6 тисяч доларів.

Mercedes-Benz S-class W140

Сто сороковий S-Class. Який ще любили називати «шестисотим» незалежно від об’єму двигуна. Седан випускався з 1991 по 1998 рік, в 1995 році провели рестайлінг моделі. «Шестисотий» можна по праву вважати легендою дев’яностих.

У продажу багато машин, розкид цін дуже великий і залежить від стану. Від 7 тисяч доларів.

BMW 7-series

«Сімка» третього покоління з індексом Е38 стала фактично головним героєм культового фільму «Бумер». Цей автомобіль в 90-х був мрією кожного автомобіліста.

Зараз «мрію» не в найкращому стані можна купити за ціною від 6.5. тисяч доларів.


Не пропустіть