Експерти назвали найкращі автомобілі для водіїв-початківців (Фото)

У США випускники коледжу зазвичай відразу купують собі автомобілі. Експерти сайту Autoblog назвали нові авто, котрі найкраще підійдуть водіям-новачкам. Вартість – до 25 000 доларів.

Honda Fit 2019

Honda Fit – це відмінний вибір для будь-якого початківця. У нього великий салон і місткий багажник. У базовій комплектації є багато різного устаткування, в тому числі система запобігання аварій. Витрата палива незначна.

Kia Niro 2019

2017 Niro

Гібридний компактний кросовер Kia Niro прекрасно підходить молоді. У США при покупці Niro з гібридною силовою установкою пропонуються знижки.

Kia Soul 2020

У Kia Soul нового покоління з’явилися дві нові комплектації – GT-Line і X-line. Вони надають кросоверу більш спортивного вигляду. Салон просторий, а в базовій комплектації є багато корисного устаткування.

Fiat 500 Abarth Cabrio 2019

2019 Fiat 500 Abarth Cabrio

Fiat 500 Abarth Cabrio із жодним іншим автомобілем не сплутаєш. У нього не тільки дизайн, що запам’ятовується, але ще й потужний двигун. Звичайно, це не найбільш практичний автомобіль, зате він підходить тим, хто любить весело проводити час.

Honda Insight 2019

Якщо вам потрібен гібридний автомобіль, купуйте Honda Insight. Ця модель не тільки витрачає мало палива, у неї також більше обладнання і більш преміальний салон, ніж у Toyota Prius. Причому Insight коштує дешевше, ніж Prius.

Mazda 3 2019

Mazda 3 нового покоління стала в США одним з лідерів серед компактних автомобілів. У неї не тільки гарний дизайн, але й дуже хороший салон, оброблений високоякісними матеріалами. Покупцям пропонують два типи кузова – седан і хетчбек.

Nissan Frontier 2019

Enhancements for the 2019 Frontier include the addition of standard 7.0-inch color audio display touchscreen for S and SV grades and expanded availability of the popular Cayenne Red Metallic exterior color.

Якщо вам потрібен надійний та недорогий пікап, зверніть увагу на Nissan Frontier. Звичайно, зараз є дуже багато більш сучасних пікапів, але Frontier має дві незаперечні переваги – надійність та доступну ціну.

Subaru Crosstrek 2019

Якщо ви любите відпочивати на природі, вам підійде позашляховик Subaru Crosstrek. У нього великий дорожній просвіт, повний привід, великий багажник. До того ж у нього хороший набір обладнання.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть