Рідкісний седан Audi розкопали на одному із автозвалищ (Відео)

У США на автомобільному звалищі знайшли рідкісний седан Audi Fox 1973 року, який в Європі продавався під назвою Audi 80. Ця модель спочатку мала загальну платформу з VW Passat – повідомляє autonews.ua.

Серійне виробництво Audi Fox (Audi 80) почалося в 1966 році. Цю модель німці перестали випускати тільки в 1996 році. Audi 80 дебютувала в Європі в 1972 році, і відразу ж стала дуже популярною. Незабаром ця машина під назвою Fox з’явилася в США. Правда, в Сполучених Штатах було продано не дуже багато екземплярів цієї моделі, тому вони вважаються рідкісними.

Один з Audi Fox знайшли на автомобільному звалищі. Це машина 1973 року випуску. Вона оснащується чотирициліндровим 1,5 л двигуном потужністю 75 к.с. Свого часу це був хороший мотор по економії палива. Багато американців саме тому і купували Fox. Зазвичай двигуни в таких машинах працювали в парі з механічною коробкою передач, але у Fox 1973 знайденого на звалищі, встановлений «автомат».

Судячи з усього, Audi Fox 1973 року, коли його залишили на звалищі, був в нормальному стані. Потім вже над ним «попрацювали» автомобільні мародери. Втім, для того, щоб відновити таку машину, не потрібно занадто багато грошей.

Натомість можна стати володарем рідкісної «Ауді».


Не пропустіть