Фахівці назвали ТОП-10 автомобілів-довгожителів

Журналісти видання iSeeCars провели дослідження і підготували рейтинг машин, в якому опинилися моделі, здатні проїжджати понад 320 тисяч кілометрів без серйозних поломок – повідомляє tvoe-avto.com.

ТОП-10 автомобілів-довгожителів очолила японська модель Toyota Sequoia, яка раніше була визнана надійною багатьма фахівцями.

До того ж автомобіль є одним з найбільш бажаних машин цієї марки. Згідно з даними iSeeCars 7,4% від всіх реалізованих Sequoia проїжджають за все життя більше 320 тисяч кілометрів.

Трохи менший показник у американського Ford Expedition, який на конвеєрі стоїть з 1997 року. Від загального об’єму випущених позашляховиків 5% є довгожителями, правда в даному випадку це буде актуально для нового покоління, в якому використовувалася нова платформа і шестициліндровий турбодвигун.

З таким же результатом в трійці лідерів опинився Chevrolet Suburban. Четверте і п’яте місце виявилося за GMC Yukon XL і Toyota 4Runner з результатами 4 і 3,9%.

Ще 3,8% довгожителів виявилося у моделі Chevrolet Tahoe. Наступними в ТОПі були: Toyota Highlander Hybrid (3,1%), Honda Ridgeline (3%), GMC Yukon (2,8%) і Toyota Tacoma (2,6%)


Не пропустіть