Створено унікальний автомобіль Bella Elan Coupe (Фото)

Як комбінація Chevy 37 року, Corvette четвертого покоління і Audi TT першого покоління, ця машина являє собою досить дивну суміш.

Дуже малоймовірно, що кому-небудь спало б на думку заміксувати цю групу автомобілів, але, схоже, такі ентузіасти знайшлися, і тепер перед нами результат їх праці. 6 000 годин привели до створення цього «автомобіля мрії в стилі французького деко», який має цілу низку цікавих примх.

Bella Elan Coupe, а саме так називається цей витвір, якимось чарівним чином поєднує в собі зовнішній вигляд повнорозмірної іграшки Hot Wheels і художнього гламуру artdeco. Це, безумовно, один з найбільш унікальних автомобілів у продажі сьогодні.

Потужність виходить від 5,7-літрового LS1 Chevrolet в поєднанні зі звичайною автоматичною коробкою передач від Ауді C5. Вихідні дані не розкриваються, але перша версія LS1 генерувала 345 кінських сил, так що, ймовірно, показники близькі до цих. Загляньте всередину, і ви побачите, що приладова панель TT також стала елементом дизайну.

Незважаючи на використання деталей Audi, інтер’єр був сильно модифікований вставками з дерева і спеціальним набором інструментів, які додають атмосфері індивідуальності.

Bella Elan Coupe отримала безліч дерев’яних акцентів – від підніжок і захисних накладок порогів до красиво облицьованих деталей на приладовій панелі.

Завдяки використанню тикового дерева і вінтажного керма з трьома спицями, німецький інтер’єр відповідає класичному французькому екстер’єру. При цьому в автомобілі присутні всі сучасні зручності, починаючи з електричних склопідйомників, шкіряних сидінь з підігрівом, а також кондиціонера, і закінчуючи круїз-контролем і головним пристроєм 1DIN з CD-плеєром.

Автомобіль і двигун разом подолали всього 2900 км, і продавець запевняє, що їде він точно так само, як і всі машини з LS1 Corvette. До слова, мотор для Bella Elan Coupe придбали в 1998 році, до цього він використовувався тільки при випробуваннях на стенді.

Це дивне і чудове творіння недавно було повторно внесено в список на eBay, проте часу, щоб укласти угоду залишилося зовсім мало. На даний момент найвища запропонована ціна складає $ 35,200.

Джерело avtovod.com.ua

Не пропустіть